Διαγνωστικά


Launch Διαγνωστικό Τρόλλεϋ

[tabs class=”yourcustomclass”][tab title=”Περιγραφή” active=”active”][row] [column lg=”7″ md=”12″ sm=”12″ xs=”12″ ]Διαγνωστικό Τρόλλεϋ από τη Launch Νέο επαγγελματικό πολύχρηστο σταντ με τροχούς για διαγνωστικό εξοπλισμό και όχι μόνο. [/column] [column lg=”4″ md=”12″ sm=”12″ xs=”12″ ]     [/column][/row][/tab] [tab title=”Τεχνικά Χαρακτηριστικά”]Διαγνωστικό Τρόλλεϋ από τη Launch Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις: 1120 x 560 x 540 mm Βάρος: 25.5 kg […]…

Περισσότερα


Launch X-431 Euro Pro 4 Διαγνωστικό Αυτοκινήτων

Νέα γενιά του κορυφαίου διάγνωστικού αυτοκινήτων από τη Launch

Περισσότερα


Launch CRP229 – Επαγγελματικό Εργαλείο Διάγνωσης OBD

Περισσότερες επιλογές και πιο επαγγελματικό από το CRP129.
Το πιο επαγγελματικό code reader σε μικρό μέγεθος για ιδιώτες και μικρά γκαράζ.
Μοντέρνο, ανθρώπινο, δυναμικό με μεγάλες αποδόσεις.

Περισσότερα


crp129

Launch CRP129 – Επαγγελματικό Εργαλείο Διάγνωσης OBD

Το επαγγελματικό εργαλείο διάγνωσης της Launch για συστήματα OBD , EOBD με πολύ καλή απόδοση σε σχέση με τη τιμή απόκτησης. Ιδανικό για ιδιώτες, μικρά γκαράζ και Τεχνικής υποστήριξης στο δρόμο.
Μοντέρνο, ανθρώπινο, δυναμικό με μεγάλες αποδόσεις.

Περισσότερα


PicoScope 4425 4-κάναλος Παλμογράφος

Ένα διαγνωστικό θα σας πει τι προβλήματα έχει ανιχνεύσει η μονάδα ECU, αλλά δεν θα σας τα πεί όλα!
Μόνο με το PicoScope μπορείτε να δείτε την πλήρη εικόνα και να φτάσετε στην καρδιά της διάγνωσης του οχήματος. Το PicoScope για PC είναι το απόλυτο διαγνωστικό εργαλείο. Παράλληλα με το διαγνωστικό σας, προσθέτει την ικανότητα ανάλυσης περιοδικών προβλημάτων, τον έλεγχο εξαρτημάτων πριν από την αντικατάστασή τους, και την επιβεβαίωση της λειτουργίας μετά την τοποθέτηση κρατώντας τους πελάτες σας και βοηθώντας στην αύξηση των πωλήσεων και των κερδών.

Περισσότερα