Εκπαιδευτικό Υλικό


HaynesPro WorkshopData™

Το HaynesPro WorkshopData™ παρέχουν τις τεχνικές πληροφορίες που χρειάζεται καθημερινά ο κάθε τεχνίτης οχημάτων για τη σωστή, γρήγορη και αποτελεσματική διεκπαίρωση, συντήρηση και λύση προβλημάτων που αναλαμβάνει στα οχήματα νέας τεχνολογίας.

Περισσότερα


PicoScope 4425 4-κάναλος Παλμογράφος

Ένα διαγνωστικό θα σας πει τι προβλήματα έχει ανιχνεύσει η μονάδα ECU, αλλά δεν θα σας τα πεί όλα!
Μόνο με το PicoScope μπορείτε να δείτε την πλήρη εικόνα και να φτάσετε στην καρδιά της διάγνωσης του οχήματος. Το PicoScope για PC είναι το απόλυτο διαγνωστικό εργαλείο. Παράλληλα με το διαγνωστικό σας, προσθέτει την ικανότητα ανάλυσης περιοδικών προβλημάτων, τον έλεγχο εξαρτημάτων πριν από την αντικατάστασή τους, και την επιβεβαίωση της λειτουργίας μετά την τοποθέτηση κρατώντας τους πελάτες σας και βοηθώντας στην αύξηση των πωλήσεων και των κερδών.

Περισσότερα


Εφημερίδα “ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ”

Η εφημερίδα “ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ” είναι η παλαιότερη εφημερίδα στον κλάδο του αυτοκινήτου. Εκδίδεται χωρίς διακοπή από το 1966 και αποστέλλεται σε όλους τους επισκευαστές.

• Έγχρωμη μηνιαία ειδική εφημερίδα για το αυτοκίνητο.
• Διάσταση : 24 Χ 33
• Συνδρομητές : 4.800
• Αποστολή : Πανελλαδικά και Παγκύπρια με το ταχυδρομείο
• Ετήσια συνδρομή (12 φύλλα) : 45 ευρώ
• Μέλος του FIPP-FAEP

Περισσότερα


ΙΔΕΕΑ – Τεχνικές Εκδόσεις

Οι Τεχνικές Εκδόσεις του ΙΔΕΕΑ διαπραγματεύονται θέματα που αφορούν κυρίως τον τρόπο λειτουργίας των μηχανισμών και συστημάτων του αυτοκινήτου, τον έλεγχο, την επισκευή και τη συντήρηση τους.

Αποτελούν ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια κάθε έμπειρου επαγγελματία, σπουδαστή, μαθητή ή καθηγητή.

Περισσότερα