Μηχανές Ελαστικών

The function takes the ID of our term as a parameter. A quick check if performed


Techno Vector 7 – Ηλεκτρονικό Σύστημα Ευθυγράμμισης (μετρήματος τιμονιών)

Σύστημα μετρήματος τιμονιών 3D, με κάμερες μεγάλης ακριβείας.
Xρήση του συστήματος σε οποιοδήποτε χώρο με ανυψωτήρα ή λάκκο. Εύκολο και γρήγορο στη χρήση με την πληρέστερη βάση δεδομένων οχημάτων στην αγορά.
Καλύπτει με το ίδιο σύστημα τροχούς απο 12” – 24”. Δυνατότητα επέκτασης για μετρήσεις και ευθυγραμμίσεις φορτηγών και trailers μέχρι 16 μέτρα.

Περισσότερα


TECO 68 & 68 L – Ηλεκτρονική Ζυγοστάθμιση (Balancer)

Ηλεκτρονική Ζυγοστάθμιση με οθόνη LCD 19 ” και εσωτερικό ψηφιακό μετρητή για την αυτόματη καταχώρηση της απόστασης του τροχού, της διαμέτρου της ζάντας(ρίμ) και τους παραμέτρους περιστροφής, η οποία σχεδιάστηκε για αυτοκίνητα, φορτηγά και με τη χρήση ειδικών προαιρετικών αξεσουάρ, τις ζάντες μοτοσικλέτας με μέγιστο βάρος 75 κιλά (165 λίβρες) με εγκατάσταση στο πάτωμα.

Περισσότερα


Teco 48 Top – Υπερ-αυτόματη Μηχανή Αλλαγής Ελαστικών

ΥΠΕΡ-Αυτόματη μηχανή αλλαγής ελαστικών ΧΩΡΙΣ ΛΕΒΑΡΙΣΜΑ με σύστημα ψαλιδωτού βραχίονα και χωρητικότητας διαμέτρου από 11 ” έως 27 ” (εσωτερική min 14 “, εξωτερική max 24”) που έχει σχεδιαστεί για τους επαγγελματίες του κλάδου και είναι κατάλληλη για τη διαχείριση τροχών μεγάλου μεγέθους καθώς και τροχών βαρέων αυτοκινήτων και van.

Περισσότερα


Teco42 – Μηχανή αλλαγής ελαστικών

Αυτόματη μηχανή αλλαγής ελαστικών η οποία σχεδιάστηκε για τους επαγγελματίες του κλάδου, για το αυτοκίνητο, το SUV και τους τροχούς των Van.

Περισσότερα